Power Plate

Kállai Etus power plate singleA  Power Plate

A Power Plate jelenleg több mint 100 országban érhető el, 10 éves tapasztalattal használják elismert orvosok, élsportolók és hírességek. Ezen felül több millió elégedett felhasználója van a Power Plate-nek.

A Power Plate technológia alapjait a 60-as években az orosz űrhajósok használták, hogy ellensúlyozzák a súlytalanság hatásait. Legfontosabb volt a csontsűrűség csökkenésének elkerülése az izomtömeg megtartásával.

Évekkel később, Guus van der Meer, a holland olimpiai csapat edzője úgy döntött, hogy továbbfejleszti ezt a módszert, így született meg 2000-ben az első Power Plate berendezés.

A Power Plate edzés közben kifejtett erő alapja a gyorsulás.

Newton alaptörvénye: F=ma alapján, a kifejtett erőhöz nem a tömeg tényezőt, hanem a gyorsulási faktort használja.

A 3 dimenziós vibráció által létrejövő intenzív izom összehúzódások, akár testünk tömegének ötszörösével is hatnak az izmokra. Ez a stimuláció lehetővé teszi a 98%-os kapacitású izommunkát.

 A Power Plate edzés, mint valódi sport

A Power Plate edzések személyi edzővel zajlanak, így biztonságosan  és hatékonyan lehet elérni a lehető legrövidebb idő alatt a kívánt  eredményt.

Etus Power plate csoport

A heti 2-3 alkalom az ideális, hogy a képzett edzővel a fejlődés megfelelő legyen. Az edzések intenzitását a gép beállításainak változtatásával (frekvencia, amplitúdó, idő) és a gyakorlatok nehezítésével érjük el.  A Power Plate edzések lehetnek erőnövelő, zsírégető, tonizáló, lazító, regeneráló vagy feszesítő edzések.

 

A zuglói Power Plate stúdióban most bevezető árakkal várunk benneteket:
Power Plate edzés 30 perces 1500 Ft; Premium edzés 60 perces 2500 Ft

 

Nyílt nap

Új év, új fogadalmak: több mozgás, okosabb táplálkozás, tudatosabb mindennapok — igaz, ezek mind szerepeltek közöttük? Első hónap felezőjén jogos lehet a kérdés: hogyan állunk a megvalósítással? Ideje lenne talán belehúznunk? Kállai Etus személyi edző és fitness instruktor remek ötlettel szolgál: nyílt napon mutatja be, mitől egyedi és különösen hatékony a Power Plate edzés.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, mozogni vágyót a Kállai Etus power plate és személyi edzői studióban január 20-án. Kipróbálhatod a power plate edzést, csoportos köredzést, de akár egy személyi edzést is, ha az jobban tetszik neked. Életmód és étrendtanácsadást, valamint testzsír mérést is csinálunk. Ezen a napon kedvezményes bérletakcióval is várunk.

Mivel a létszám korlátozott, kérlek jelentkezz be a 06 30 732 8048 vagy 06 70 360 7070 telefonszámon vagy e-maiban : etuskll78@gmail.com

Hírességek, akik a Power Plate-tel edzenek