Infratrainer – fitneszbicikli Zuglóban is

A 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe

INFRATRAINER

The nofat tehnology

Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg. Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.).

Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg.
Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Javasolt fogyás, zsírégetés, cellulit kezelés, bőrszépítés, bőrfiatalítás, immunerősítés, méregtelenítés, vérkeringés javítás, vitalitás javítás érdekében. Ugyanakkor ellenjavallt terhesség, szoptatás, koszorúér betegség, friss műtét, akut fertőzés, lázas állapot, fájdalmas, kidudorodó visszér, trombózis és arra való hajlam esetén.

Foglalj időpontot most: (+36) 70 360 7070

AJÁNLÁSOK

Kriszti

Édesanya

Ma először volt alkalmam kipróbálni a zuglói Infratrainert. Nem volt épp a szomszédban, hiszen a Mammut környékén lakunk. Két kicsi gyermek [...]

Lepp Dorina Ágnes

Miss Earth Hungary 2015

Nem hittem volna, hogy az edzés lehet ennyire kikapcsoló, de az Infratrainer megtette a hatását. A térdem/vádlim/bokám sosem volt a kedvenc tes [...]

Dr. Timmermann Gábor

Szülész-nőgyógyász főorvos

Az Infratrainer egy remek eszköz kardio edzésre, testsúlycsökkentésre, a kitartás és állóképesség növelésére. Mint szülész-nőgyógyá [...]

Rubint Réka

Személyi edző, fitnesztréner

... kipróbáltam egy igazán izzasztó edzésmódszert, az InfraTrainert. Nekem nagyon tetszett, mert egy kiváló kiegészítő edzés lehet futás, [...]

Ma először volt alkalmam kipróbálni a zuglói Infratrainert. Nem volt épp a szomszédban, hiszen a Mammut környékén lakunk. Két kicsi gyermek anyukájaként minden perc számít. Mégis, igazán megérte átbumlizni a városon! Kellemes, tiszta környezetben, igazán jól szórakozva (a sokféle film közül épp egy nagyon vicceset sikerült választani) csak úgy elrepült az az 50 perc, amit tekeréssel töltöttem. Hogy jobban éreztem-e utána magam? Igen! Egyedül, nyugodt körülmények között tettem az egészségemért, a külsőmért, és még jól is éreztem magam közben 🙂 Bárkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne egy órára kiszakadni a mókuskerékből és felfrissülve visszatérni!
Kriszti
Köszönöm szépen, a  legjobb hely, imádok ide járni, és a csajok is nagyon kedvesek, az Infratrainer pedig a legjobb cardio a világon, megyek ma is
Nikolett
Bevallom őszintén, hogy eléggé ellustultam a nyáron, csupán 2-3 alkalommal látogattam el az edzőterembe. Már régóta ki szerettem volna próbálni az Infratrainert, most eljött az ideje!A lényege az, hogy 50 percet kell tekerned 60 fokban, derékig egy zsákba vagy becsomagolva; jótékony hatással van a bőrre, striák halvanyítása, narancsbőr stb. Illetve a későbbiekben centikben is mérhető a változás! Szorítsatok, hogy kibírjam az 50 percet első alkalommal!
Kiss Daniella, Miss World Hungary 2015
Több mint 10 alkalommal voltam a szalonban, ahol a terhesség alatt felszedett kilóimtól szerettem volna megszabadulni és kicsit „visszarázódni” a régi alakomba. Mindent csak dicsérhetek tisztaság, elrendezés, az ott dolgozók maximálisan udvariasak és figyelmesek, segítőkészek, valamint az 50 perc tekerés alatt megvan az elszeparált magánszférája az embernek, nem zavarják. A gépen az 50 perc tekerés elég kemény munka így fontos volt számomra, hogy egyedül tudjak „szenvedni”, ne legyen hozzá közönségem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, az én esetemben a 7-8 edzés után kezdett már látszani, hogy kezd kicsit feszesebb lenni a bőröm nem vagyok már olyan „lötyi”.
Veronika
Én nagy biciklis vagyok, ezért külön örülök és gratulálok az Infratrainer feltalálójának. És a zuglói Infratrainer csapatának is. A hely nagyon egyedi. Itt nem kell légkondi és nem érzem, hogy egy hagyományos szobában bicikliznék! Mindenkinek ajánlom, hogy jó alaposan kenje be magát a krémmel, a nadrágba pedig izzadjon bele. Napokig érzem azt a könnyedséget, ami miatt már életem részévé vált az infratrainerezés. Szó szerint méregtelenítek. Köszönöm!
Brigitta
Hetente kétszer infratrainerezni maga a csoda! Először azért mentem el, mert új volt és szerettem volna kipróbálni. Mikor elkezdtem tekerni gondoltam ez semmiség lesz. 10 perc múlva már szakadt rólam a víz és aggódtam, hogy bírni fogom-e az 50 percet. Nehéz volt, de lassan végig tekertem. Olyan jó egy filmet végig nézni közben, mert otthon a gyerekektől már évek óta nem sikerült, közben egy nagyot biciklizni pedig szenzációs. A kitartás meghozza az eredményt. Hajrá mindenkinek!
Réka
Olyan sok sportot kipróbáltam már. Nincs jó vagy rossz, csak nehéz megtalálni azt amiben úgy érzed, hogy történik is veled valami, te is jól vagy tőle és közben még ki is kapcsolódsz. Én egész nap másokkal foglalkozom, otthon szintén a család az első. Infratrainerezés közben nem kell semmire gondolnom, filmet nézek és méregtelenítek. Egy óra az enyém, nem kell senkire és semmire figyelnem. A XIV. kerületből végre nem kell máshova járnom, mert itt is van.
Jucus
Ilyen egy igazi péntek délutáni mommy-makeover fitness.
Tatár Csilla
Nem hittem volna, hogy az edzés lehet ennyire kikapcsoló, de az Infratrainer megtette a hatását. A térdem/vádlim/bokám sosem volt a kedvenc testrészem. Próbáltam formásítani izommal, de úgy gondoltam, a vastag boka adottság, így azt el kell fogadnom. Sokat voltam az InfraTrainerben, meglepetésemre a boka tájékom szemmel láthatóan vékonyabb lett, a vádlim 1-1.5 cm-el lett kisebb. Tehát, aki szeretne "bokából fogyni" annak szívből ajánlom az Infratrainer Zuglót!
Lepp Dorina Ágnes, Miss Earth Hungary 2015
Kipróbáltam az InfraTrainert és eltűnt a narancsbőröm. Ha egy szóval kellene jellemeznem, annyit mondanék: csodálatos! Az edzés kemény, ugyanakkor hihetetlen hatékony. A csodagépben 50 percet töltesz, miközben a kellemes meleg infrasugarakban tekersz, amit saját magadnak szabályozhatsz. Közben akár zenét is hallgathatsz! Egy tízalkalmas kúra után két ruhaméretet fogytam, eltűnt a narancsbőröm, feszes és gyönyörű lett a bőröm.
Kelemen Kata

Foglalj időpontot most: (+36) 70 360 7070

PRIVÁT FITNESZ

Nincs kedved az edzőtermek zsúfoltságához?
Nem szeretnél tömegben, zajban, szelfizők és bámészkodók között edzeni?
Valóban privátnak szeretnéd a személyi vagy kiscsoportos edzésed?

GYERE HOZZÁNK!

Egyszemélyes vagy kiscsoportos edzésekkel, és a legkorszerűbb Power Plate edzőgépekkel várunk.

Kállai Etus Power Plate

INFRATRAINER

A 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe

RÓBERT GENIUM ESZTÉTIKAI KÖZPONT

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés, hegkezelések, esztétikai nőgyógyászat, plasztikai sebészet és érsebészet

POWER PLATE

A Power Plate széles körben alkalmazható edzésmódszer, legyen szó fitnesz, szépségápolás vagy egészségügyi felhasználásról.

LOVE YOUR BELLY

LoveYourBelly hasizomfejlesztő és regeneráló tréning a szülési után