Infratrainer

Az InfraTrainerben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg. Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszer maradványok stb.).

Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

Javasolt fogyás, zsírégetés, cellulit kezelés, bőrszépítés, bőrfiatalítás, immunerősítés, méregtelenítés, vérkeringés javítás, vitalitás javítás érdekében.

Az új wellness gép, az Infratrainer, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infra sugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

Az infra fény

A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

Személyre szabott edzés

Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést és az izomlázmentességet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben, kerékpározás közben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron.

InfraTrainer mágnesterápia

 

napA támlába épített mágnesterápia szintén több jótékony hatással rendelkezik. Az orvostudomány már évtizedek óta használja különböző sérüléseknél és egyéb fizikoterápiás területeken. Egészséges embereknél elsődlegesen vitalizál, illetve teljesítménynövelő hatásáról híres. Ebből kifolyólag építik be manapság már kerékpár versenyzők ülésébe is.

Mit nyújt a mágnesterápia a ma már népbetegségnek számító derékfájós, esetleg gerincsérves vendégeinknek?

A terápia természetes módon segíti szervezetünk energetikai rendszerét, a legkisebb egységének, a sejteknek jobb hatásfokon történő működését elősegítve. Szinte nincs olyan fájdalomambulancia, ahol ne használnák fel az elektromágneses mező impulzusait, mind gyulladás- és fájdalomcsökkentésre, mind a gyógyulás felgyorsítására.

Tapasztalataink azt bizonyítják, hogy az 50 perces edzés mágnesterápiával kiegészítve sokszor napokra megszünteti az akár sérvek miatt kialakuló, akár a rossz tartás eredményeként létrejövő derék- és hátfájást.

A mágnesterápia gépeinkben az edzés megkezdésével együtt automatikusan beindul, de ki is kapcsolható, ha valaki nem szeretné, vagy nem veheti igénybe! Mágnesterápia ellenjavallatok:

  • pacemaker
  • gerincbe épített nagyobb fém protézis

Az InfraTrainer egy magyar találmány és gyártmány, nem mellesleg  világszabadalom mind a technológia, mind az alakformáló készülék. Német alkatrészekből felépülő kerékpáregységből áll, illetve a Philips gondoskodik arról, hogy a legprofibb és leghatásosabb infra vonalsugárzók szolgáltassák a meleget. A vonalsugárzók legfőbb hatékonysága abban rejlik, hogy a legegyenletesebben biztosítja mind a hőmérsékletet, mind az infra fényt, szemben a spot szerű vagy más infralámpával. Ebből kifolyólag a professzionális felhasználású infraszaunákban is csak a vonalsugárzókat használják.

Míg a hosszúhullámú infravörös sugárzók elsősorban a levegőt fűtik, addig az optimalizált kibocsátási spektrummal rendelkező Philips Vitae infrasugárzók közvetlenül a testet melegítik, így elérve a legoptimálisabb bőrbe hatolást.

Ezek a vonalsugárzók a közép- (IR-B) és hosszúhullámú (IR-C) sugárzóktól eltérően képesek létrehozni a közeli (IR-A) spektrumot is, vagyis ezáltal 4-5 mm mélységben a bőrbe hatolni és elérni a szubkután réteget, ahol a hő sokkal nagyobb mértékben árad szét. Erre CSAK az InfraTrainer-ben elhelyezett, kifejezetten erre a célra létrehozott Philips vonalsugárzók képesek.

Nézz be az Infratrainer Zugló instagalériájába

PARTNEREINK

genium esztétika